О Нама

Вртић Мапа је новоотворени приватни вртић, верификован од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Налазимо се у Земуну, у предивном комплексу “Три Нове”.

Вртић поседује паркинг места испред самих улаза, ограђено двориште и видео надзор. Боравишни простор од 280 квадрата је брижљиво организован да задовољи све потребе деце од јасленог до предшколског узраста организованих у 4 групе.

Поносни смо што на располагању имамо предивно двориште пуно зеленила где ће наши малишани моћи да проводе време на свежем ваздуху као и да имају наставу у природи.

Опремљен по најновијим стандардима и као такав доприноси креативном истраживању и несметаном развоју игре, кроз који се одвија васпитно-образовни рад.

Природни материјали, еколошка дидактика, пастелне боје, прегршт природног светла, два улаза (за јаслени и вртићки део) и пространо игралиште чине подстицајно окружење за креативно и сигурно одрастање ваше деце.

Уз помоћ нашег стручног тима стварамо атмосферу у којој се свако дете осећа вољено и срећно и сваком детету приступамо са уверењем да је личност за себе са јединственим способностима и развојним карактеристикама.

Исхрана деце у вртићу је нутритивно уравнотежена и избалансирана а јеловник је састављен од стране нутриционисте и садржи све што је потребно за правилан раст и развој али и имунитет деце. Свежи, укусни и здрави оброци су нам свакога дана достављени од стране проверене кетеринг службе и обухватају два главна оброка (доручак и ручак) и две ужине (воћне и слатко/слане).

Верујемо да је свакодневна физичка активност неопходна за правилан развој деце тако да малишани свакога јутра имају јутарњу гимнастику по програму који је саставио наш професор физичке културе.

У наше редовне активности улазе спортић и часови енглеског језика који су укључени у цену вртића.

Као додатне активности нудимо балет, драмске, ликовне и музичке радионице у зависности од интересовања деце и родитеља.

Организујемо излете, летовања и зимовања као и упознавање и сарадњу са локалном заједницом (музеји, позоришта, оближњи паркови, споменици културе).

Вртић Мапа је место где се поштују слобода говора и избора, отвореност и једнакост.

 

Зато,

Дођите у Мапу да упознамо свет заједно!!!